tiistai 24. helmikuuta 2015

Sanahirviö ja vähän muutenkin

On se varsinainen sanahirviö.

Kordelherzchen.

Jos sairastaisin epilepsiaa, kohtaus iskisi varmaan joka kerta kun edes näen sanan.


Lankana Austermann Step Classic, puikkoina ensimmäiset ostamani bambupuikot nroa 2,5. Ja tähän mennessä kyllä ainoat bambuiset. Koska se iso setti puikkoja... Mitähän ne olikaan, koivua ehkä?

Aloitin sukan koulussa, pääsin lähes noin pitkälle, kunnes jotain meni yksinkertaisesti niin pieleen, että en vaan saanut jatkettua. Otin ja purin resoriin. Ennen olisin purkanut ihan kokonaan, mutta nyt olen petrannut ja yrittänyt aina ensin poimia jostain kohtaa silmukat takaisin puikoille. Ennen se ei vaan ikinä toiminut, jotain jäi aina karkuteille. Vanhakin koira oppii ;). Mutta niin. Aloin uudestaan, ja se sama saakelin moka meinaa tulla joka kuviokerrassa sillä samalla saamarin rivillä, oisko tokavika vai vika kerros ohjeen kuvassa. En tiedä mikä siinä menee jotenkin mäkeen. Ihan ku ois silmukka kateissa tai jotain, ja kyse ei nyt ole (vain) siitä, että sekoilisin sen kohdan kanssa jossa kolme silmua neulotaan yhteen, koska ainakin mulla yksi niistä kolmesta silmusta lähtee edelliseltä puikolta so to speak. Vähän epäilen, että teen joka kerta vähän erilaisen virheen, sillä ei olisi ennenkuulumatonta että unohtaisin tehdä langankierron o_O. Ja langankierroista puheenollen, mulla jää ne ekat paljon suuremmiksi/löysemmiksi kuin ne tokat, kuvaan vähän venytin jotta ois tasapainoisempi.

Murheenkryyni tuntus olevan tämä, sillä hermo on meinannut mennä jo useemman kerran. Mutta kun se on niin nätti malli. Pakko saada kahlattua ees yks pari läpi tällä!

Hermoja rauhoitteli kahvittelu Kallion Berggassa.


Appelsiini-suklaamuffini, joka oli todellakin ihanan suklaisen makuinen appelsiinin vivahteella. Ja koska kello oli jo turhan monta, otinkin vain Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan rakkauslimppari Messinaa. Berggassa on hyvä kahvikin, mutta en viitsinyt riskeerata yöuniani. Suosittelen piipahtamaan jos Kalliossa tai lähettyvillä seikkailee. Tosi herkut tuotteet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!