keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Kunhan rupattelen

Aivan ihana ohje, jonka aion kyllä jollain ihanaisella langalla tehdä. Se on vissi. Pari kerää Maijaa löytyisi, joka passaisi paksuudellaan tuohon toiseen kokoon/ohjeeseen. Mutta haluanko näitä graffitinharmaina tai sinappisen keltaisina? Ennemminkin joku raikas/kuulas/vaalea/hillitty väri, joita mulla tunnetusti on (not).

Koulu ei jaksa nyt kiinnostaa ei niin pskn vertaa. Asunto-osakeyhtiön talousarvion rustaaminen ilman kunnon opastusta ei oikein tunnu hyvältä, joten pitäkööt tunkkinsa. Keskittyminen nolla.

KOSKA. Täytyy päästä kotia neulomaan looppeja, sain eilen illalla tehtyä niihin kantapäät! Kiitos ystävän vinkkien, ei tarvinnut rämpiä ja purkaa, hän hoiti sen mun puolesta ja mä vaan ratsastelin ohjeiden ja kokemusten perusteella auringonlaskuun (häh?). Nehän saattaa joskus vaikka valmistua! Varret venähti n. 22 cm:n pituisiksi, haittaakse? Sehän nähdään vasta kun saan sukat puikoilta ja jalkaan - meneekö sulavasti vai junttaako pohkeeseen kiinni? Voi tätä jännitystä! :D

Nyt alkaa olla niin levoton mieli, ettei tästä loppupäivästä taida tulla enää yhtikäs mitään. Kostautuu kyllä, sillä sitten kun en seuraavalla tunnilla tätä handlaa... Äääh. Onko mun vielä pakko? Miksei voi vaan neuloa?

Ai nii, huijasivat mut uudelleen Jujuun. Kerran jo erosin, kun en meinannut ikinä muistaa peruuttaa niitä kk-kirjoja ja jouduin sitten makselemaan (koska olin myös liian laiska palauttamaan ne). Ei siellä ollut sellaisia kirjoja joita mä olisin ehdottomasti halunnut. Oikeastaan liityin vain saadakseni tilaajalahjana sen yhden neulepussukkajuttuasian ihanalla Ivanan kuosilla. No, puhuivat mut nyt mukaan sillä, että saan vain postituskuluilla (n. 7€) sen mikäsenniminyton Kauneimmat kirjoneulesukat -kirjan ja vieläpä virkkuukoukkusetin. Kirja enemmän kiinnosti, ja kun nyt noin halvalla. Ei tartte ees sitoutua sen kummemmin, voin vaikkapa erota saman tien kun kirja kolahtaa postiluukusta (eli posteljooni yrittää ensin tunkea sitä maailman pienimmästä postiluukusta laihoin tuloksin, jonka jälkeen menee viikko että saan lapun postista ja käyn hakemassa sen kaltoin kohdellun paketin Hakaniemestä. Näppärää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!