lauantai 28. helmikuuta 2015

Oho hups

Lähdin aamupäivällä Hakaniemen postiin hakemaan Jujun lähettämää kirjapakettia. Ratikan ikkunasta näin jotain lumoavaa...


No mitä luulette, että tää lankanarkki piripäissään tekee? Menee tietenkin sisään, vaikka järki sanoo ei.


Oho. Hupsista. Mutta katsokaa nyt kuinka ne pakkaa ostokset! Niihin kohta.


Jujun paketista paljastui nämä. Kirjoneulesukka-kirja on ihan huuhaata. Intarsiaa ei selitetä millään tavalla, mutta siitä puhutaan kuitenkin useammassa ohjeessa. Ohjeet on muutenkin vähän outoja - tai ehkä britit vaan on outoja? Nooh, kyllä sieltä jotain kivaa sentään löytyi. Kuten esimerkiksi:


Voisin oikein mielelläni katsella noita omissa kintuissani esimerkiksi keltaisesta Stepistä neulottuna... Tai voisin ihan mielelläni tehdä siskoille punaisen ja liilan sävyissä. Ja voih, Kalajoki-sukkiin käyttämäni vihreä olisi ollut aivan jumalainen näissä! Löytyi myös tämä:


Joka on kyllä syystä äks neulottu tasona. Why oh why?? Lopuksi pitää kursia kasaan takasauma ja jotain sivua jalkapöydästäkin. Miksi? Eikö tuota nyt saa muka pyörönä, älkää naurattako. Jotenkin ihan hoopoja nuo ohjeet, mutta annetaan niille nyt mahdollisuus. Kirjoneule-osio ei tosin houkutellut sitäkään vähää, notta en ois tätä ostanu jos en ois näin naurettavan halvalla saanu.

Ja kaupan päällisiksi tuli virkkuukoukkusetti, metallikoukut 2,5mm - 9mm söpössä säilytysjuttuasiassa. Käy. Vaikka onhan noita koukkujakin vaikka kuinka monet. Nuo nyt kuitennii pysyy näppärästi siinä säilytyspussukka-mikälie-asiassa. Ja tuli joku muistikirjakin, jolla tuskin mitään tekee, mutta halutessaan sinne kai sais muistiin omien töidensä yksityiskohtia sun muita. Mutta kun mulla on paljon kivempi vihko sellasta varten. Otan joskus kuvan jos en ole muka vielä sitä esitellyt.

Ja sitten niihin Vihreän Vyyhdin löydöksiin, muhahaaa.


Liilat kerät on superwash-villaa, joita ois varmaan pitäny ostaa sittenki neljä. Kaveri on nimittäin samaisesta langasta neulonut pipan, ja siihen meni noin 1,5 kerää JA sehän kyllä tiedetään, että mun isoon päähäni menee enemmän. Että noi kyllä riittää pipaan, mutta jos ois tahtonu lapaset mätsäämään! Oli vieläpä tarjoushintaan, mutta taitaa nyt jäädä... Ja mites tuo riemunkirjava? Joku unelmasileä merino-silkki-polyamidi lanka, ja tuon pitäisi raidoittua aika rivakasti. Värit oli vaan liian kutsuvat. Jotenkin kummasti... Myymälän omistaja (?) totesi olevansa tekemässä siitä huivia, on kuulemma ihanan pehmoista. Mietin vain että kuinkahan kestää sukissa, mutta on siinä tekokuitua kuitenki aika paljon. Mene ja tiedä. Voisihan siitä muutakin tehdä kuin keväiset sukat, mutta mitä...

Päässä pörisee. Taitaa johtua tuosta kipulääkkeestä. En oikein pidä tunteesta, vähän niinkus pyörryttää/huimaa. Panacod ei ole samaa aiheuttanut, mutta se taas vetää vatsan ihan seis, joten en ole sitä torstain jälkeen syönyt. Mennään tällä toisella nyt toistaiseksi. Ja ibuprofeenia vielä kylkeen, ah... Kiva kuinka nää kipu- ja särkylääkkeet aiheuttaa ihan omanlaisensa päänsäryn...

Ällöpyllyn pari ei päässyt puikoille, sen sijaan hiiren takin eka hiha. Vähän jäi tulkinnan varaa siinäkin, en tiedä kuinka fiksua sitä oli aloittaa näin pöhnässä, mutta menkööt. Tulee siitä ny jotai kummiski.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!