maanantai 6. huhtikuuta 2015

Melkein kuin sunnuntai, paitsi että maanantai.

Ai että kun on ollut hieno sää tänään! Heräsin kohtuullisen aikaisin ottaen huomioon, että nukkumaanhan mentiin vasta yhden jälkeen... Ennen puoltapäivää sain ähkittyä lattialla vatsalihat helliksi ja sen jälkeen käytyä suihkussa, kahteentoista mennessä olin ihan et hä, mitä mä nyt teen?


No, neitipä läks kävelylle. Hesaria pitkin Töölönlahden rantaan, tosin sitten iski laiskuus enkä lähtenytkään kiertämään sitä pitkän kaavan kautta. Vedessä uiskenteli joutsenkin, mutta ei siitä mitään hyvää kuvaa saanut. Hetkisen nautiskelin Tokoinrannan penkillä ihanasta auringosta, kunnes köpöttelin Karhupuiston kautta takaisin kotiin. Ei sitä miksikään urheilusuoritukseksi voi kutsua, mutta olinpahan hetken ulkona :).

Kotona olen tuijotellut jotain moskaa töllöstä ja tikutellut laiskasti Riepua. Nyt se näyttää tältä:


Ei ehkä ihan sen näköinen kuin mitä se alkuperäinen riepuke kuuluisi olla. Vaan kun en halunnutkaan sellaista. Saa nähä tuleeko tosta edes päälläpidettävä vai päätyykö suoraan jonnekin jätteenpolttouuniin... Voisihan langat purkaakin, vaan en kuule tiedä jaksaisinko edes! No, jos ensin valmiiksi, katellaan sit sen kohtaloa. Vielä toistaiseksi kohtuullisen positiivisilla mielin :D, vaan kun ei sitä saa sovitettua niin menee kyllä ihan arpomiseksi.

Ja kohta kyllästyn taas kotona istumiseen ja pakenen todennäköisesti kantikseeni, joten siellä puikoilla vilisee se samainen fuksia villalanka josta hetki sitten valmistui lapaset ja pipa. Pikkaisen päälle kerän verran jäljellä, suunnitelmissa on neuloa kämmekkäät taas yhdenlaisella palmikolla, jota olen halunnut kokeilla. Varmaan ihan itselle, vaan mistä sitä tietää mihin ne päätyy. Aloitin ne jo eilen, mutta en päässyt kovinkaan pitkälle kun alkoi niin laiskottaa eikä oikein tehnyt mielikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!