keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Oommää neulonukki, joskus viime viikolla...Käytiin kaverin kanssa vähän lenkillä maanantaina. Alppilasta Töölönlahden rantaan, siitä suunnaksi hesperianpuiston kadut.  Kappas, päädyttiin hietsun rantaan! Jatkettiin meilahteen päin, käytiin vähän kallioilla kekkuloimassa,  sairaalan kylkeä jonnekin, lopulta rokkimäkin kulmilta takaisin. Matkaa lenkille tuli suunnilleen 7,66 km (sykemittarilta kestää aina tuhottoman kauan löytää satelliittiyhteys joten matkasta jäi kyllä osa mittaamasta) ja siihen päälle oma kotimatkani noin kilsa suuntaansa. Rapiat 9 km. Ja sehän kans tuntuu nyt joka paikassa :D

Nyt näpyttelen tätä uusimmalla lelullani...Nyt puikoilla kahisee valkoinen seiskaveikka josta yrittää tulla lapselle kämmekkäät. Vähän tyhmä kun ei saa sovitettua eikä oo kyllä laiskuuksissa  etsitty ees ohjetta josta vähän mallata... Mutta en nyt haluais ottaa keskeneräisistä kuvaa, poikkeuksellisesti.

Ja nyt jos muistaisin missä jostain messuilta kierrätyskeskuksen pisteestä ostetut puuvillaiset ns matonkuteet on, niin virkkaisin tai neuloisin tälle lelulleni pussukan suojaksi.

Edit. Mikä ennakoiva tekstinsyöttö? :D Ai jeesus ku mua nauratti lukee tätä! Vaikka muka oikoluin lauseet ni pyhpah, vähän piti jo välillä miettiä mitä olikaan ollut tarkoituksena sanoa :D. Mutta nyt on korjattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!