lauantai 25. huhtikuuta 2015

Vihdoin jotain valmista.


Perjantain pikku sadekuuro kylmetti, kun päällä oli mekko. Rakastuin muutamaan mekkoon viime kesänä, kun keksin etten näytäkään ihan valtamerilaivalta - sellaiselta jossa on niitä kontteja vaikka hurumykky. Nyt oli taas jännityksen paikka tän kyseisen siksak-mekon kanssa, koska tais tulla muutama kilo tossa talvipakkasilla tai sitten joku on mennyt ja kaventanut sitä. Mutta sehän meni ihan kohtuullisella vaivannäöllä päälle niin, että kehtasin lähteä ulos ovesta.

Illaksi menin kaverille, mukaan otin keskeneräisen työni. Ne kämmekkäät.


Ja sainhan mä valmista aikaan! Eka oli päättelyä ja peukaloa lukuunottamatta tehty, joten loin silmukat tokaan. 9s per puikko, puikot 4mm koska kireä käsiala. Lankana valkoinen veikka. Ja siinähän se tuli turistessa niitä näitä, vielä ne hitsin peukut ja päättely, ja sitten kello olikin jo lähellä puoltayötä.

Sain luokkalaiselta lapsiensa kämmekkäät lainaan malliksi koosta. Sinne päin... :). Aika lähelle oikeestaan! Vielä pitäs vaan kolme muutakin paria. Ku ei huvittas... Pitää nyt ainakin toinen pari tehdä jotta perheen muksuille ees saahaan. Serkuillekin tilattiin, jotta voidaan antaa joululahjaksi, mutta ei niillä serkuilla niin väliä... Koska neuloosi alkaa laantua. Yllättävän pitkään se kestikin. Voisi kerätä kokoon kuvia tän vuoden sadosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!