torstai 19. maaliskuuta 2015

Neulootikko pakkolomalle

Juu, nyt ei ole hetkeen asiaa neulomusten pariin. Eilinen tunteja kestänyt tikuttaminen teki sen pahimman mahdollisen tenän (tai ainakin syytän sitä kyllä tästä), ja nyt nautiskellaan lihasrelaksanttia kera buranan. Vanha viholliseni selkäkipu on täällä taas! Johan se varoitteli pitkin viikkoa, vaan uskoinko mä? NO EN. Oisko kuitennii kannattanu?

Ei paljoo naurata ku mummat viuhtoo keppeinensä nopeempaa ku mä, ja kipu säteilee sääreen, istumisesta ei tule juur mittää ja jaloillaan oleminenkaan ei ole hyvä. Eli paikallaan ei voi olla, paitsi ehkä maatessa. En oo vielä kokeillu muuta ku tässä kylellään lekotellen.

Kyllä nyt kiukuttaa! Miksi ei vaan voi oppia, aina täytyy hakata päätä seinään. Viisauttako se, että tunnistaa virheensä tehdessään ne uudelleen?

4 kommenttia:

 1. Mikä siinä onkin..Itsellenikin kävi juuri pari viikkoa sitten niin, että neuloessa ranne kipuili, mutta enhän minä siitä välittänyt vaan neuloin menemään. No tässä sitä sitten ollaan, parantelen kättä edelleen. Eikä ollut ensimmäinen kerta!
  Toivon selällesi pikaista paranemista ja sinulle aurinkoista viikonloppua kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, ja samaa myös sinne! Eihän sitä tietenkään malta eikä osaa olla tekemättä. Vaan mä oon tämänkin kiputilan nähny ihan tarpeeksi monta kertaa, että pitäs tähän mennessä olla oppinu. Vaan ku ei. Aamu oli todella paha, mutta siitä ollaan onneksi päästy jo eteenpäin :).
   Josko kuudestoista kerta toden sanois? Suuret on ainakii suunnitelmat alkaa joku kunnon korsettilihaksistotreeni, tukoranka on saatava kuntoon tai tulevaisuus on synkkä. Mut nyt tällä haavaa parantelen (ja leivon siinä sivussa) ja suunnittelen jo uusia neulomuksia :D

   Poista
 2. Itsellä alkaa alaselkä sattua kamalasti, jos neulon pidempiä aikoja istuaaltani. Makuuasennossa tätä ongelmaa ei tule.

  Pikaisia paranemisia ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei niin pahasti jumahda tai kipeydy, jos istun jossain kunnon alustalla kuten jämäkällä sohvalla tai vastaavalla. Mutta ko täällä kotioloissa röhnötän ensin muka aika hyvin sängyllä, selän takana on pari vahvaa tyynyä seinää vasten. Vaan siitä kun tahtoo aina valua röhnöttämään yhä lysympään ja lysympään ja sitten lopulta selkä on niin huonossa notkossa ja väsyy siihen asentoon, että melkeimpä ihme et vasta nyt kostautu.
   Mitenkä ihmeessä makuuasennossa neulotaan? Oletan että pää on edes vähän kohotettu, muutenhan työtä täytys välillä roikottaa ihan silmillä. Ja kädetkin väsys heti jos täytyy koholla pitää. Joku pieni työ varmaan täytys kokeilla, mutta ainakaan tota riepuketta en käsittelis mitenkään makuullaan. Ja lemppariasennossani eli kyljellään toiseen käteen nojaset ei kyllä neulos yhtään :D mulla ei pää kääntyis sen jälkeen.

   Jotain täytynee ehkä kokeilla kun niiiiin syyhyttäs neuloa!

   Poista

Jätä viesti!