torstai 26. maaliskuuta 2015

So Sweet Instagram

Lähdin sitten twiittaamaan Instagramiin. Oon aivan käsi sen kanssa, mutta kai se siitä :). Lisäsin kyllä blogin osoitteen sinne, mutta tarkoituksena ei ollut kuvittaa elämää pelkästään blogin tiimoilta joten siellä olis kyllä kaikkea muutakin. Että en ihan tiedä linkittäisinkö sitä jotenkin mystisesti tänne (kai sekin onnistuu aika kivuttomasti, en oo selvittäny).

Varsinainen postaus tosiaan, #knitinpublic #maltainenriekko

Otsikon ekan osion mukaisesti julistan So Sweet sukat valmistuneiksi! Karamellia kului tasan 60 grammaa. Toiseen sukkaan 29 ja toiseen 31 :D, toisessa on varmaan hikitassujen johdosta jotain enemmän...


Pitää nyt laittaa ihan valmiistakin kuvaa ja oikeastaan siksi, että mua naurattaa kuinka puhelin kikkailee noiden värien kanssa. Enkös edelliseen postaukseeni laitellut kuvaa ekasta sukasta, aivan toisen värinen! Tuossa langan värit lähtee kyllä ihan lapasesta, mutta sehän ei kyllä mua haittaa. Näyttää melkeinpä paremmalta kuin luonnossa :D.

Ja koska pystyy, laitan loppuun vielä tunnelmakuvaa päivästä. Kävin tosiaan kantapaikassani neulomassa sukan loppuun, ja pihalla piipahtaessa Helsinki paljasti taas julman puolensa tuulen puhaltaessa niin jumalattoman kylmästi pitkin sitä tuulitunnelikatua. Täytyi villavuorellisiin talvikenkiin (jotka ei kyllä ees ole niin kauheen lämpimät ku mitä vois luulla) sujauttaa villasukat, ja vilkkuvat sukan suut sai mut hymyilemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!