perjantai 30. tammikuuta 2015

Hehkuvaa punaa

Toinen jalka jo sairasvuoteessa. Ei tästä ota selevää. Mut onpaha aikaa neuloa!


Tää punanen ei suostu yhteistyöhön kameran kanssa. Ja mä en jaksa lähtee leikkimään valotuksia sun muita kun en oikeasti niistä mitään tiedä. Mut näin pitkällä ollaan eilen alotetuissa. Kantapääksi päätin kokeilla ihan aikuisten oikeesti ja "virallisesti" tiimalasia. Pohkeen leveä resori ei nyt oikein tuntunut sopivan tavallisen vahvennetun kantapään kanssa, jotenkin myös risti tuntui vähän väärältä. Kai parempi sitten olla tekemättä vahvennettua? Noo, aina vois sen ranskalaisen (?) mallin tehä, se mikä Kalajoki-sukissa on. Ainaki erinäisten sivustojen ja lehtien mukaan se näyttäs siltä ranskalaiselta mallilta (mikä siitä ranskalaisen tekee?). Ja oon vähän tykästyny siihen. Se menee sillai pehmeesti. Istuu kannan alla. Mut... Mites se tiimalasi sit menis? En tiä teinkö kaiken oikein, mut kai se menettelee. Vähä reikäseks jäi. Ja tuo jalan päällä kulkeva palmikko kinnaa sukan aika tiukaksi. Alkoi jo epäilyttää meneekö nuo sittenkään... Vaikee arvioida muistin perusteella minkä kokonen kinttu sillä tytsyllä oikein on kun sen jalkoihin on tuskin koskaan kiinnittäny mitään huomiota :D. Kaposet pohkeet on ainaki, niin hoikka tytteliini. Noo, täytyy toivoa parasta, ehkä se siitä.


Se sukkaplokki ois kyllä kätsä. Kertoo kai jottai sukan tiukkuudesta, kun muotoutuu nuin hurjasti ranteen mukaan esims. Toki mulla on vähä lapio tuo koura... Tykkään tuosta palmikosta. Nuo reikärimpsut sen molemmin puolin tuntuu ehkä vähän tyhmiltä. Meni jo. Ja minähän en pura ko näin pitkällä ollaan. Kuha ei enempää sössis, tai sit pitää ettiä sukille uus pitäjä.


Oon mä ehtiny muutakin tänään ku vaan neulomaan. Tein ruokaa, himotti niin kovasti valkosipuliperunat!! Ja ostin jauhelihaa mielessäni mureke. Sitä siis. Salaatinlehdet jäi kauppaan, hups... Puoliraakaa tomaattia ja mautonta kurkkua, niistä on Suomen talvet tehty <3


Korkkasin myös Roomasta raahatun valkosipulilla maustetun oliiviöljyn, aattelin että lorauttasin pottuihin pikkuisen. En tiä paljonko siitä öljytipasta makua tulis, yhen kynnen raastoin sekaan. Vähän nyt ehkä vääristyy tuo lautasmalli :D. Murekeviipale ol aika paksu, mutta ei noita pottuja oikeesti noin paljo ollu... Kai? Liikaa söin silti, mums!

2 kommenttia:

  1. Tosi nätti malli! Oliko mahdollisesti Novitasta? Jääny ihan koukkuun tähän sun blogiin :) Kauheesti kerkeet kaikkee väsäämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Novitan sukkalehdestä (2011) kärjestä avonaisten sukkien malli :) simppeli tehdä ja paksulla langalla tulee nopsaan! Oha noita tullu tehtailtua jonku verran, ei hellitä tää syksyllä iskeny neuloosi :D liian vähän saan aikaan, koulu ja työ haittaa liikaa...

      Poista

Jätä viesti!