torstai 22. tammikuuta 2015

Uuden opettelua

Nirkkoreuna. Niin että miten se lapasten käännetyltä näyttävä reuna oikein tehdään? Se vähän niinku reunasauma paidoissa. On niin siistin näkösiä lapasia kun on se sellainen. Ja kun aina ei vaan halua resoria!


Lainasin ohjeen jostain blogista, ohje Inkeri-sukkiin vai mihinkä. Sovelsin lapaseen.


Olen aika tyytyväinen. Vaikkakin purkuun meni, liian suuren silmukkamäärän takia. Hah! Katsoin silmukkamäärän Lapaslehden jostain ohjeesta, ja siitä ois kyllä tullu patakinnas. Sama lankakin, että ei siitä kiinni. Toki kyseessä oli kirjoneulelapanen, joten siinä nyt ehkä tarvitaan pari silmukkaa enemmän...


Mä muuten neulon jonkun verran baareissakin :D. Tai lähinnä yhdessä, kantapaikassani. Kuvan paikka on sen pikkuveli, Tikkurilaan avattu Maltainen Metso. Jos on hetki aikaa ennen junaa, piipahda hyvälle oluelle. Niitä kun löytyy aika julmetun monta! Riekon tiskin päässä mut on nähty monet kerrat tikuttamassa, on parille muullekin kantikselle tullut tehtyä sukkaa sun muuta :). Mene ja tiedä mitä omistaja (kuvassa oikealla tiskin takana) on mieltä, tuoko neulominen paikkaan kaivattua kotoisuutta :D:D vai karkottaako se potentiaalisia asiakkaita kun ne luulee, että siellä kokoontuu paikallinen Martta-yhdistys. En jäänyt kuitenkaan Metsoon pitkäksi aikaa neulomaan (teinköhän rivin vai kolme), ettei pilata pikkuveikankin mainetta ;).


No ei. Mulla ei ollut palmikkopuikkoa tai mitään muutakaan apuvälinettä mukana, joten en oikein voinut pidemmälle.. Sillä tuohon vasempaan reunaan tulee nyt kyllä palmikko. En vaan tiedä kenelle nää lapaset on tulossa. Itse en henkilökohtaisesti oikein välitä tuosta väristä. Kuvassa se näyttää nyt hehkuvammalta, mutta luonnossa kuvailisin sitä vetiseksi porkkanaksi :D. Joku hehku siitä puuttuu. Sit niinkus oikeessa elämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!