keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Välispiikki

Vaaleanharmaa sukka saa parinsa tänään. Mutta mitä sen jälkeen? Ällöpyllyraitasukkia täytys jatkaa, mutta mitä jos ei huvita? Nyt ihan kenkuttaa kun ei tee mieli koskeakaan niihin.

Tekis ehkä mieli napata joku niistä Austermann Stepeistä puikoille. Mutta miltä näyttäisi 7veikan paksuiselle langalle ideoitu November-sukka niin ohkaisella? Jaa-a. Vai ottasko taaaaas yhden noista seiskoista ja tekis taas lapaset? Ne tulee niin vikkelään. Tai oikeastaan munhan täytys etsiä vauvan villatakkiin ohje, ne Ciao Truntet odottaa :). Ja josko kokeilis junasukkaakin? Mä en kyllä itseasiassa innostu siitä junasukasta. Se varmaan istuu joo hyvin, mutta... Emmä tiä. Oon ehkä nähnyt ihan liikaa kuvia niistä, että ehdin kyllästyä ennen kuin olen edes itse neulonut moisia :D. Joku ihana pitsiohje täytys kyllä löytää, ne Stepit on täydellisen paksuisia pitseille <3. Ja sille vaaleanharmaalle kyllä on ihan pakko löytää joku ylettömän kaunis. Mulla on sellanen kutina, että niistä kuuluis tulla kauneimmat hetkeen.

Ystävä vinkkasi, että Helsingin Kädentaitomessut ois maaliskuun ekana viikonloppuna (ät Wanha Satama, in case you didn't know). Onneksi mulla on vasta siinä perjantaina nielurisaleikkaus ni eipä tartte lähtee sinne myymään sieluaan saatanalle :D. Koskaan ei voi olla liikaa Heritagea varastossa, mutta ehkä nyt on vaan hyvä etten pääse sinne ostamaan taas ihan liikaa lankoja. Edellisiä kun on kertynyt aivan liikaa. Jokuhan taisi joskus vitsailla, ettei se mitään haittaa ennen ko lankavarastot on useamman kymmentä kiloa - siitä olen vielä onneksi kaukana. Mut mitähän sitä arviois, aletaan olla siinä seittemässä kilossa.

Luulenpa, että tänään päästään aikaisin koulusta. Välikoe eräällä kurssilla klo 13, ja vähän luulen, ettei sen tiimoilta jatketa enää iltapäivän tunteja loppuun. Tai toivon niin. Vähän on puolikuntoinen olo, eilinen iltavuoro oli aika... veikeä. Ennen töihin lähtöä mittasin lämmön kotona, 36,8. Sitten ennen vuoron alkua toimistossa, 37,1, jahas. Ja sit puoli seiskan maissa kahvitauolla, 36,4 tai jotain. Työnteko laskee lämpöä? Mitään buranaa tai muuta en napannut. Eikä tässä aamullakaan ollut, pikemminkin vähän turhan alhainen. MUTTA! Se pointti tossa aikaisin pääsemisen pohtimisessa oli se - tottakai - että pääsen sit ajoissa kotiin lankojeni luokse ja voin aloittaa jotain uutta <3.

Neuloosi on kyllä aika hyvä juttu. Kohta se kuolee kumminkin. Viimeistään leikkauksen jälkeisellä saikulla, kun pitäs varmaan tarkastella sitä keskeneräistä neuletakkia, eikä sitä hotsita kyllä yhtään tehä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!