sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Tilaussukkaa

Jätin riemunkirjavan raitasukan lepäilemään viikonlopuksi, ja puikoille nappasin mustan seiskaveikan alkuviikon lankaostoistani. Tilaussukat lähti käyntiin. Ja kylläpä on nopiaa tikuttaa niin paksua lankaa! Musta on yksinään niin kovin synkkä, joten vauhditin sitä hillityillä raidoilla.


Sukan varren ensimmäinen musta osio näyttää läheltä katsottuna vähän pahalta, sillä lanka oli joku purkupätkä ja ihan kippuralla siis. Arvelin, ettei sitä kauaa kestä, ja julmasti pistelin menemään. Jatkoin 2o2n-resoria myös jalkapöydän päällä, koska joudun nyt vähän ilman mallia neulomaan nää. Thänk gaad mun jalka ei sentään 43 ole :D mutta enpä saa nyt kenenkään muunkaan jalkaan mallattua, että tuleeko oikean mittainen. Voi kunhan ei olisi liian pitkä se jalkaterän osa... Tähän kohtaan jäin, kun perjantaina koulun jälkeen aloitin ja neuloin vain suunnilleen tuohon ekan raidan alkuun, kunnes lähdin illanistujaisiin. Eilen jatkoin sitten varsinaisesti tuohon saakka (voiko vaikeammin asiaa selostaa?), kun päivä meni neuloessa ja Lewisin jaksoja katsoessa :D kunnes lähdin taas istumaan iltaa, tällä kertaa synttäreiden kunniaksi!

Juhlan kunniaksi mekko päälle, vaikka vähän vilponen tulikin... Kiitos tuulinen Helsinki.

Piti käydä vielä ruokakaupassa kotimatkalla, joten lähdin ennen kymmentä. Varsinkin kun tänään sitten luvassa sunnuntaivuoro, tuleekin vähän kiire tätä kirjoitella... Kallion kirkko loisti matkalla.
Enhän tietenkään malttanut ajoissa nukkumaan mennä, vaan tikuttelin sukan loppuun. Vähän niinku ois iso mun jalkaan :D. Tänään aloitetaan pari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!