tiistai 20. tammikuuta 2015

Töks

Nyt ei sitten oikein hotsitakaan ne ällöpyllyt. Tai tavallaan ehkä joo... Se lanka tuntuu niin hyvältä neuloa, mutta joku siinä nyt häirii. Tulikohan sittenkin liian levotonta?


Ilman salamaa. Jotenkin melkein särkee silmää. Johtuneeko valosta vai koneen ruudusta vai ihan vaan langasta.


Salamalla ei helpota yhtään :D. Petrooli/turkoosi on ehkä aavistuksen lähempänä luonnollista väriään.Kantatilkku aluillaan. Notta ei siinä nyt ihan hirveästi enää matkaa ois valmiiseen sukkaan. Mutta se sen parin neulominen ihan jo ajatuksen tasolla jotenkin tökkii. Äää, olin niin innoissani noista langoista! Mutta purkaminen ei käy, sillä Sockia on pätkitty nyt tuolla kun oli sen verran pitkiä matkoja raitojen välillä, etten osannut kuljettaa lankaa siellä mukana siististi.

Kaivelin sitten niitä seiskaveikkoja tuolta kassista... Kirkkaan punainen, ruosteisen tumma oranssi, kirkkaampi/vaaleampi oranssi ja vaalea vihreä vähän kutsuisi. Siis että jos jostain niistä tekisi jotku kivat sukat nopsaan. Vaan pakkoko on vaan sukkia tehä? No ku ne on jotenkin vaan mielekkäimpiä. Emmä lapasia, ku ei niitä tarvi. Mut monetko sukatkaan? Pointti. Toki jotku kivat palmikkolapasetkin olis vallan mellevää tehdä. Ne vaan tahtoo multa itteltä jäähä käyttämättä. Ja mulla on sen verran iso tuo koura, ettei kauheesti tekis mieli pienempiä yrittää kun ei sitten voi hyvästi mallailla, mutta kukaan ei kaveripiirissäkään ihan niin isoja tarttis ko mitä tekisin oman käden mukaan... Vali vali uli uli. Palmikkosukatkin menis kivasti. Oishan tuolla toi sukkalehti jossa moni kiva ohje oottelis :). Oli kai siel seiskaveikalle montakin mallia?


Vähän nyt ehkä hehkuu värit tässä valossa. Vai nappaako luurin kamera vaan niin hurjasti? Tuo vihreä on jotenkin vihreämpi kuin mun silmään luonnossa. Se voisi olla kyllä kiva puikoille... Veikka taipus kyllä näppärästi Kalajoki-sukiksi. Ja toi vihreä vois olla siihen passeli, mutta jotenkin nyt tekisi mieli herkutella palmikoilla. Löytys kyllä vaaleanharmaa kerä, siitä tulis enemmän ku ihanat Kalajoet <3.

Sain koulussa suklaata sukantilaajalta :). Se oli kyllä vähän niinkus synttärin kunniaksi, ja korvaukseksi antamastani teroittimesta. Ja sitten vielä sukista raha. Voi kun! :) Suklaa on syöty... Sain myös kortin toiselta luokkakaverilta. Aijai! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!