maanantai 26. tammikuuta 2015

Mutkat suoriksi

Tykkäsin kovasti Tiina Seppälän Kalajoki-sukista, ja teinkin ensin yhdet vihreinä. Nyt kuitenkin laiskotti liikaa, jotta olisin jaksanut tehdä lukuisia virheitä kuvion kaarrosten kanssa. Otin erioikeuden lainata tuota ihanaa kuviomallia ja tikuttaa sen ihan vaan SUORANA. Kuinka julkeaa! Ja nämähän on siis ne harmaat silmukat, jotka edellisen päivityksen lopussa kuvasta löytyi.


7veikka, 4mm puikot, 48s jotka lopuksi kaventui 44:ään.

Ja vauhdittaakseni asiaa vielä vähän, tein keskimmäisen kierretyn oikean rivin mustana. Ha! Oishan noita muitakin kivoja värejä ollut, mutta mustaa nyt sattui jäämään niistä perussukista mukavasti sopivan pieni nyssäkkä, joka varmaan riittänee näihin (niin varmaan, salee loppuu 5cm ennen kärkeä).

Ja saatoin nyt vähän rakastua tuohon vaaleanharmaaseen. Se vaan jotenkin onnistuu miellyttämään silmää ihan suunnattomasti. Olen enemmän hamstrannut tummia harmaita, mutta tämä tuli sen yhden säkin uumenissa, jonka ostin sieltä kierrätysryhmästä facebookissa. Ja ensin jopa mietin, että kun se yksikin luokkalainen uteli tekisinkö sillekin sukat, nää ois voinu olla ne.

Mutta.


Tässä kohtaa olin jo liian rakastunut. Raaskinko ikinä luopuakaan näistä? Ihan ku nurkista ei löytys jo lukuisia sukkia. Mutta tällasten kokeiluversioiden kohdalla käy usein niin, että ensimmäisen vedoksen onnistuessa iskee ahneus ja teenkin ne julmasti ihan vain itselle. Mallihan on niin nopsa neuloa, ettei siinä kauaa nokka tuhise kun teen jollekin muulle myös. Musta väri tuli muuten päätettyä vasta resorin lopussa, joten se alkaa vasta sen jälkeen. Näyttäs kyllä kivemmalta jo ihan alusta alkaen. Ainahan sen voi silmukoida siihen jälkikäteen.


Sukkaplokki vois olla näppärä. Vähänhän se kaartuu sisään nääs. No, sainhan sitten vielä viikonloppuna synttärilahjaksi lahjakortteja Lankamaailmaan, notta on kyllä millä mällätä! Ja sieltä tais kans löytyä nuita plokkeja, että ens kerralla sitten sellanen matkaan. En muistanut koko värkkiä kun viimeksi käytiin.


Ihanan voimakas tuo raita. Pari puikoille huomenna varmaan. Sen valmistuminen ottanee kuitenkin pidempään, sillä huomenna ei ainakaan ehdi tikuttaa yhtä antoisasti kuin tänään. Mainitsinko edellisessä, että jäin kotiin kun aamulla oli niin tukkoinen olo? Ehkä ihan hyvä ratkaisu, vaikkakin suunnitelmani tarttua kirjoihin kusi ja pahasti :D. Luokkakaverikin ystävällisesti lähetti viestiä ja kertoi mitä tehtäviä olivat tehneet, näinkö mä häntä kiitän?! Se on se neuloosi. Riippuvuus kuin riippuvuus :D.

Toimis muuten ihan varmasti lapasissakin. Varsinaiset rallilapaset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!