tiistai 20. tammikuuta 2015

Perussukkaa

Valmistui se toinenkin yön alussa. Aamun tunneilla lanka puikoille ja puoliltaöin viimeiset langanpäättelyt. Koulussa sain tehtyä muistaakseni varren raitaosuuden loppuun, loput kotona. Kyllähän se nopeelta tuntui. Vaikka toki meni monta tuntia eilisestäkin :D. Mutta paksu lanka ja simppeli malli!


Vähän jännitti riittääkö lanka loppuun vai tarviiko korkata ihan uusi kerä vain pienen langanpätkän takia. No ei tarvinnu. Jäi vielä yli! Eihän tossa vaiheessa toki ollut enää kuin pikkumatka ja kärkikavennukset, mutta kun ei tota langanmenekkiä vaan osaa silmämääräisesti arvioida...


Tuli jo toinenkin tilaus, mutta se joutuu nyt ehkä odottamaan, tahdon niitä riemunkirjavia ällöpyllyjä eteenpäin :). Mutta toisaalta vähän saatoin taas tykästyä että valmistuu rivakasti kun on niin paksua lankaa. Ihan pikkasen hotsittas nyt joku malli siitä sukkalehdestä, mutta uusi tilaaja tuskin mistään palmikkoisista pitsiunelmista syttyy :D. Jos seuraaviin sukkiin ottas ne suositellut nelosen puikot. Melko peltiä meinas nyt tulla, mutta ehkä ne sitten kans kestää?

Mä muuten tykkään useesti tehdä noi kiilakavennukset joka kerroksella. Joskus ehkä virhe, sillä jos päällä on vaikka kuvio, se saattaa alkaa kiristää. Mutta muuten tykkään, että istuu paremmin mun jalkaan. Ja kärkikavennus tuppaa hyyyvin usein syntymään leveänä nauhakavennuksena, eli se 2o yhteen, 1o ja 1 o, ylivetokavennus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti!